Test Engineer - Kalmar A.C.T.

Werkgever: Kalmar
Functie: Test Engineer
Periode: Februari 2011 – Augustus 2015
Standplaats: Utrecht
Taken: Werkend in een team wat als product automatisch rijdende voertuigen (AGV’s) ontwikkeld op regel software en component gebruik bij Kalmar. Internationaal actief voor projecten wereldwijd (Finland, USA en Singapore). Verantwoordelijk voor het testen van AGV soft en hardware op voertuig en supervisor niveau, ontwerp en requirements analyse, commisioning en product ontwikkeling ondersteuning, toegepast voor het horizontaal transport op container terminals.

Kalmar Automated Straddle Carriers at TraPac

Het opstellen van meetbare requirements aan de hand van stakeholder wensen en technische eisen en het grondig testen hiervan door opgezette test plannen en ontwikkelde analyse tools. Dit is mogelijk door goed bekend te zijn met de werking van de verschillende componenten (sensors en actuators), sub systemen op een voertuig, industriële communicatie protocol CANopen en het kunnen analyseren van voertuig gedrag.

Flexibel ingezet worden (internationaal) op locatie voor het in werking stellen en optuigen van een voertuig applicatie hierbij de eerste (en laatste!) troubleshooting uitvoeren. Tegelijkertijd het (internationaal) trainen en begeleiden van collega testers, operators en service engineers. Overdraagbaarheid creëren door middel van component configuratie documentatie en verzorgen van trainingsmateriaal.

Het realtime supervisor systeem wat routes uitgeeft aan voertuigen, goederen stroom managed en de verkeersregeling doet analyseren, testen en optimaliseren.

Leave a Reply